Filodeegtaart met spinazie en geitenkaas

Filodeegtaart met spinazie en geitenkaas


Deze heerlijke filodeegtaart is een echte smaaktopper. De combinatie van de spinazie met geitekaas is heerlijk. Laat de spinazie na het wokken goed uitlekken, druk het eventueel een beetje aan met een lepel. Als de spinazie te nat is wordt je deeg niet krokant. Dat zou zonde zijn, want het knapperige deeg maakt deze taart zo heerlijk!

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Evelien van der Laan
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.