Gevulde portobello met spinazie en geitenkaas

Gevulde portobello met spinazie en geitenkaas


Deze gevulde portobello met spinazie en geitenkaas is het perfecte voorgerechtje. Zo lekker! De geitenkaas maakt het heerlijk smeuïg. Je zou de gevulde portobello ook prima als hoofdgerecht kunnen eten. Serveer er wat geroosterde zoete aardappel bij en een stuk vlees of vis en klaar is je maaltijd. Enjoy!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Antoinette Buytendijk
  • Guusje van Lith
  • Sjors van Tongeren
  • Dascha De Cnock
  • Dieuwke Smit
  • Maayke Zwijgers
  • Iriskikkert
  • Ron de Kort
  • Malu Derhaag-Ogg
  • Jolien De Jong
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.