Gegratineerde bloemkool
Ben je nog op zoek naar lekkere bijgerechtjes om de kersttafel mee te vullen tijdens het kerstdiner? Deze gegratineerde bloemkool met bosui en oude kaas is een heel lekker bijgerechtje. Het is gemakkelijk om te maken en je bent er maar 20 minuutjes van je tijd aan kwijt. Ideaal toch? Snel aan de slag dus. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |