Geroosterde bloemkool met quinoa en kikkererwten
Wist je dat bloemkool ontzettend veelzijdig is? Je kunt het koken, bakken, er couscous van maken én roosteren. Dit heerlijke recept voor geroosterde bloemkool met quinoa en kikkererwten is hier een perfect voorbeeld van. Onwijs simpel om te maken en super lekker. Serveer met een frisse yoghurtdressing, maak af met wat granaatappelpitjes en koriander en smullen maar. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatie
![]() |
De lekkerste koffie verkeerd m... |
![]() |
Tijd voor ovenschotels! |
![]() |
Chocolade cookies met vulling... |