Geroosterde bloemkool salade met spekjes
Deze salade bevat onder andere geroosterde bloemkool, rucola, tomaatjes en spekjes en is ideaal als lichte maaltijd of een uitgebreide lunch. De bloemkool kun je gemakkelijk roosteren in de oven met de olie en kruiden. Heerlijk! De spekjes bak je krokant in een koekenpan en verdeel je over de salade heen. 15 minuten bereidingstijd | 25 minuten oventijd
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |