Geroosterde herfstgroenten

Geroosterde herfstgroenten


Geroosterde herfstgroenten uit de oven. Yum! Pompoen, verschillende kleuren bieten, wortels en schorseneer. Met deze kleurrijke groente kun je maar één ding en dat is ze te roosteren in de oven. Heerlijk zoet en zodra ze in de oven staan heb je er geen omkijken meer naar. Eet de geroosterde groenten gewoon met een tartaartje en eventueel een geroosterd aardappeltje. De groenten zijn de volgende dag nóg lekkerder door de sla of op brood met wat geitenkaas. Niks weggooien dus! Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
The Lion Kitchen

The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...

Aziatische sla met gamba’s Aziatische sla met gamba’s
Sla met rivierkreeftjes Sla met rivierkreeftjes
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes Zelfgemaakte saucijzenbroodjes
Meer van The Lion Kitchen

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Melanie van Meerloo
  • Dieuwke Smit
  • Wibbe
  • Maud Vliegen
  • Withagen
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.