Gevulde ananassen met rijst en kokos

Gevulde ananassen met rijst en kokos


Van dit recept krijg je zeker weten heel veel zin in de zomer! In lekker tafelen in de zon en lange zomeravonden. Gevulde ananassen met rijst en kokos, hoe zomers is dat! Voor dit gerecht wordt de rijst niet gekookt in water, maar in rijst-kokosnoot-ananas drink. Een super frisse drink die zich goed laat gebruiken voor zowel koude en zoete, als voor warme en meer hartige gerechten. Serveer de rijst vervolgens in een uitgeholde ananas om het zomerse plaatje compleet te maken en klaar is je exotische gerecht. Heerlijk toch? Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Tania van Huik
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.