Gevulde bladerdeegsterren met kastanjechampignons

Gevulde bladerdeegsterren met kastanjechampignons


Ingrediënten

  • 1 takje tijm
  • 50ml water
  • 75gr amandelen
  • 1 ei, losgeklopt
  • Ook nodig: uitsteekvormpje in de vorm van een ster. Uit ieder plakje zou je 3 sterren moeten kunnen halen, zodat je uiteindelijk 14 hapjes krijgt. Maar als je een kleiner uitsteekvormpje hebt is dat ook geen probleem. Dan krijg je gewoon meer hapjes.

Nog op zoek naar een lekker hapje voor bij de kerstborrel? Maak deze super smakelijke bladerdeegsterren, gevuld met kastanjechampignons, sjalotjes, amandelen en tijm.

 

Deze heerlijke winterse smaken doen het goed bij een glas rode wijn of bruin bier. 

Je kunt deze hapjes goed voorbereiden, schuif ze nog even kort in de oven alvorens ze te serveren. 

 

Favoriet recept van

  • Irma van Paridon-Prins
  • Louise Van Der Kelen
  • Anne de Jong
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.