Gevulde Portobello’s met romige paddestoelenrisotto

Ingrediënten
Wil je eens een keer iets lekkers klaar maken zonder vlees? Met deze gevulde Portobello’s met romige paddestoelenrisotto zit je zeker goed. Door de lekkere hartige smaken van de paddestoelen, kaas en ovengeroosterde tomaatjes mis je het vlees totaal niet. De risotto is heerlijk vol van smaak en heerlijk in combinatie met de aardse smaak van de portobello. Nadat je de risotto hebt gemaakt, vul je de Portobello’s. De gevulde portobello’s zet je dan nog even in de oven, zodat de portobello warm kan worden. Garneer ze vervolgens met de tomaatjes en wanneer je wilt met wat extra Parmezaanse kaas. Smullen!
Voorbereidingstijd: 30 min | Oventijd: 2x 15 min


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |