Gevulde Portobello’s met romige paddestoelenrisotto

Gevulde Portobello’s met romige paddestoelenrisotto


Wil je eens een keer iets lekkers klaar maken zonder vlees? Met deze gevulde Portobello’s met romige paddestoelenrisotto zit je zeker goed. Door de lekkere hartige smaken van de paddestoelen, kaas en ovengeroosterde tomaatjes mis je het vlees totaal niet. De risotto is heerlijk vol van smaak en heerlijk in combinatie met de aardse smaak van de portobello. Nadat je de risotto hebt gemaakt, vul je de Portobello’s. De gevulde portobello’s zet je dan nog even in de oven, zodat de portobello warm kan worden. Garneer ze vervolgens met de tomaatjes en wanneer je wilt met wat extra Parmezaanse kaas. Smullen! 
Voorbereidingstijd: 30 min | Oventijd: 2x 15 min 

4 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Rob van der Linden
  • Foody redactie
  • Weetikechtniet
  • Katja Cocco
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.