Gluten en lactosevrije koekjes van dadel-vijgen karamel

Ingrediënten
Deze gluten en lactosevrije koekjes met dadel-vijgen karamelvulling zijn niet alleen lekker wanneer je een gluten- of lactoseallergie hebt, maar zijn sowieso om van te smullen. De koekjes zijn gemaakt van kokosmeel en kokosolie, waardoor ze helemaal gluten- en lactosevrij zijn. Daarnaast zijn ze ook nog eens vegan en vrij van geraffineerde suikers. Kortom, wie je ook op bezoek krijgt voor een theekransje, met deze koekjes maak je iedereen blij. Enjoy!
Let op: week de dadels en vijgen een half uurtje in heet water voor je aan de slag gaat.


Ik ben dol op lekker eten! En al helemaal als het gezond én lekker is; de twee voorwaarden aan...
Volg I Love Health
![]() |
Vegan volkoren spaghetti met z... |
![]() |
Mango chili smoothie met kokos... |
![]() |
Spinazie-mango smoothie |