Glutenvrije arancine (risottoballetjes)

Glutenvrije arancine (risottoballetjes)


Heb je nog risotto over en weet je niet wat je er mee moet? Van de overgebleven risotto kun je prima nog hapjes of een compleet nieuwe maaltijd maken. Zo ook deze arancine, ofwel risottoballetjes. Deze risottoballetjes worden traditioneel gefrituurd en zijn daardoor niet heel erg gezond, maar wel ontzettend lekker. Deze balletjes zijn klaargemaakt in de Airfryer, maar kun je uiteraard ook in de oven bereiden of frituren. Perfect om als snack te serveren. Het voordeel is ook dat ze zowel warm als koud lekker zijn. Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
FocusonFoodies.nl

Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...

Bananen smoothie met pindakaas en chocolade Bananen smoothie met pindakaas...
Tinto de Verano Tinto de Verano
Italian Spritz witte wijn cocktail Italian Spritz witte wijn cock...
Meer van FocusonFoodies.nl

Favoriet recept van

  • Sandra Grasdijk
  • Foody redactie
  • Marit van Boldrik
  • Claudia Ahlers
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.