Risottoballetjes met spinazie

Snelle basis groentesoep


Deze risottoballetjes laten zich het best maken met left-over risotto van de dag ervoor. Alleen zijn deze balletjes zo lekker dat het compleet te begrijpen valt als je hier speciaal risotto voor gaat maken. Laat in dat gevoel de risotto wel zeker een uur afkoelen. Je kunt deze zalige borrelhap ook goed voorbereiden. Maak in dat geval de risotto, draai de balletjes en paneer ze. Zo hoef je ze slechts nog te frituren alvorens ze te serveren. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Laure de Graaf
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.