Glutenvrije brownies met karamel
Brownies zijn heerlijk en daar zijn deze glutenvrije brownies met karamel zeker geen uitzondering op. Doe het beslag 20 minuten in de oven en laat het daarna afkoelen. Giet dan de karamel eroverheen en de gesmolten chocola. Stop de brownie in de koelkast en wacht tot de chocola hard is geworden. Als de brownies hard zijn kan je ze in stukken snijden en aanvallen! Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...
Volg FocusonFoodies.nlBananen smoothie met pindakaas... | |
Tinto de Verano | |
Italian Spritz witte wijn cock... |