Granola kwarkyoghurt ijsjes

Muffins met citroen en bramen


Deze granola kwarkyoghurt ijsjes zijn een lekker toetje en zeker niet minder lekker dan een sticky toffee pudding of crème brûlée. Het is een combinatie van romige kwark en frisse fruitsmaken. In het recept worden siliconen vormpjes gebruikt, maar je kunt in prinipe elk ijsvormpje wel gebruiken. De kwarkyoghurt ijsjes zijn super eenvoudig om te maken en zijn tot wel 3 maanden te bewaren. Of dit echt gebeurd? Enjoy! Let op: de ijsjes moeten 3 tot 4 uur opstijven.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Steven Hofman
  • Esmée Kramer
  • Anne Roerink
  • Wil Joop
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.