Granola ontbijttaartjes met fruit

Muffins met citroen en bramen


Zien deze granola ontbijttaartjes met fruit er niet super leuk uit? En dat is nog niet alles, de smaak is namelijk ook top. In principe is het niet meer dan kwark met granola en fruit, maar ze zijn in de vorm van taartjes natuurlijk wel een stuk leuker om op te eten. De bodempjes voor deze ontbijttaartjes zijn heel eenvoudig te maken met het basisrecept granola, alleen dan zonder noten. Dan hoef je ze alleen nog maar in de vormpjes te drukken en af te bakken. Zo simpel is het! Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 15-20 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.