Gravad Lax met mosterd-dille crème fraîche
Altijd gedacht dat het maken van Gravad lax ingewikkeld is? Integendeel. Het is juist heel eenvoudig. Het enige dat je nodig hebt, is een portie geduld. De zalm moet namelijk een paar dagen marineren in de koelkast. Maar het voorbereiden is nog geen 10 minuten werk. Ideaal om te serveren als voorgerercht met het kerstdiner. Serveer met een mosterd-dille crème fraîche. Lekker!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |