Gravad Lax met mosterd-dille crème fraîche

Kerst voorgerecht: Gravad Lax


8 personen

Altijd gedacht dat het maken van Gravad lax ingewikkeld is? Integendeel. Het is juist heel eenvoudig. Het enige dat je nodig hebt, is een portie geduld. De zalm moet namelijk een paar dagen marineren in de koelkast. Maar het voorbereiden is nog geen 10 minuten werk. Ideaal om te serveren als voorgerercht met het kerstdiner. Serveer met een mosterd-dille crème fraîche. Lekker! 

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Ria Jacobs
  • Gourmand
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.