Griesmeel met aardbei/frambozen compote
Deze griesmeelpudding met aardbei/frambozen compote is super als dessert. De aardbei/frambzoen compote zorgt voor een heerlijke fris/zoete touch. Daarnaast is het ook nog eens simpel om te maken. De griesmeelpudding moet ongeveer een uur de koelkast in om op te stijven. Een goed dessert dus die je makkelijk kunt voorbereiden. Maak op het laatst de compote en je bent klaar om de griesmeelpudding te serveren. Enjoy!
Voorbereidingstijd: 20 min, wachttijd: 60 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatie
![]() |
Tijd voor ovenschotels! |
![]() |
Chocolade cookies met vulling... |
![]() |
Citroen muffins met bramen, bl... |