Hartige cake met rucola en pijnboompitjes
Deze hartige cake met rucola, pijnboompitte en mosterd is echt heerlijk. Hij smaakt door de pittige rucola en de pijnboompitjes lekker nootachtig. De cake is echt super easy om te maken en je bent er maar tien minuutjes mee bezig. De rest van 't werk doet de oven. Eet deze hartige cake lekker als tussendoortje of bij een warme kom soep. Je kunt er ook kleine hartige cupcakes van maken om uit te delen. Super leuk en lekker!
Bereidingstijd: 10 min, Wachttijd: 40 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |