Hartige cake met rucola en pijnboompitjes

Homemade: Hartige cake met rucola


Deze hartige cake met rucola, pijnboompitte en mosterd is echt heerlijk. Hij smaakt door de pittige rucola en de pijnboompitjes lekker nootachtig. De cake is echt super easy om te maken en je bent er maar tien minuutjes mee bezig. De rest van 't werk doet de oven. Eet deze hartige cake lekker als tussendoortje of bij een warme kom soep. Je kunt er ook kleine hartige cupcakes van maken om uit te delen. Super leuk en lekker!

Bereidingstijd: 10 min, Wachttijd: 40 min

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
Foody Redactie
 6
Foody redactieFoody redactie
Snelle basis groentesoep
 5
Foody redactieFoody redactie
Kidsproof: Courgettecake uit Wat eten we vandaag
 4
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.