Hasselback potatoes
Aardappelen kun je op veel verschillende manieren eten. Gekookt en gebakken, maar ook geroosterd. Hasselback potatoes zijn geroosterd en typisch Zweeds. Je roostert ze in de oven met wat knoflook, peper, zout en wat boter. Vlak voordat ze klaar zijn strooi je er lekker wat Parmezaanse kaas over, zodat dat lekker tussen de partjes smelt. Strooi er voordat je de potatoes serveert nog wat peterselie over en klaar zijn je Hasselback potatoes.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |