Havermoutcrackers met Parmezaan

Zelf crackers maken moeilijk? Dat hoeft het helemaal niet te zijn. Deze crackers van havermeel zijn namelijk zo gepiept. Perfect om te serveren bij de borrel. Het fijne is ook dat je lekker kunt variëren met heerlijke smaken. Ga voor deze versie met zwarte peper en Parmezaanse kaas of voor zeezout en oregano. Yum! Serveer ze met een kaasjes of een lekkere spread en genieten maar. Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 20-25 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |