Havermoutcrackers met Parmezaan

Havermoutcrackers met Parmezaan


Zelf crackers maken moeilijk? Dat hoeft het helemaal niet te zijn. Deze crackers van havermeel zijn namelijk zo gepiept. Perfect om te serveren bij de borrel. Het fijne is ook dat je lekker kunt variëren met heerlijke smaken. Ga voor deze versie met zwarte peper en Parmezaanse kaas of voor zeezout en oregano. Yum! Serveer ze met een kaasjes of een lekkere spread en genieten maar. Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 20-25 min 

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.