Parmezaan schotsen met kruidenricotta en paddestoelen

Parmezaan schotsen met kruidenricotta en paddestoelen | Simone's Kitchen


Deze Parmezaan koekjes met kruidenricotta en paddenstoelen zijn perfect om te serveren als hapje. Ook zijn ze ook nog eens ontzettend eenvoudig om te maken. Serveer de Parmezaan koekjes met een topping van ricotta, paddestoeltjes en garneer met wat tuinkers. Dit kun je eventueel achterwegen laten, want ze zijn ook heerlijk om gewoon als chipje te eten. 

 
Simone's Kitchen
Simone's Kitchen

In Simone's Kitchen vind je allerlei lekkere recepten. Van een supergezonde salade tot een...

Panforte - Italiaanse lekkernij met noten Italiaanse panforte gevuld met...
Groene smoothiebowl met spinazie en courgette Groene smoothiebowl met spinaz...
Bietenwraps - voor een kleurige lunch Bietenwraps
Meer van Simone's Kitchen

Favoriet recept van

  • Katja Cocco
  • Foody redactie
Weekendbites: Zoete aardappel chips met parmezaan
 16
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Weekendbites: Truffel popcorn met parmezaan
 3
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Pompoen uit de oven
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Kaasstengels van Bladerdeeg
 8
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Havermoutcrackers met Parmezaan
 3
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.