Havermoutkoekjes

Havermoutkoekjes


Deze havermoutkoekjes zijn heerlijk krokant van buiten en aan de randjes, maar het midden is nog lekker zacht. Precies goed! De koekjes maak je met onder andere boter, kristalsuiker, basterdsuiker, havermout en bloem. Je bakt de koekjes af op 190 graden gedurende 15 minuten tot de randjes goudbruin kleuren. Daarnaast bewaar je de keken in een afgesloten trommel: daar blijven ze zeker een week goed!

 
Foody.nl
Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...

Pecan-karamel boterkoek Pecan-karamel boterkoek
Wentelteefjes spiesen met rood fruit Wentelteefjes spiesen met rood...
Confetti shortbread koekjes Confetti shortbread koekjes
Meer van Laura's Bakery

Favoriet recept van

  • Naomi Van de Pol
  • Kees van Eijnsbergen
  • Louise Van Der Kelen
  • Foody redactie
  • Ingrid van der Heijden
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.