Hazelnootschuimtaart

Hazelnootschuimtaart


10 personen

Deze heerlijke hazelnootschuimtaart maken lastig? Intgendeel. Het valt echt reuze mee. Het enige wat je namelijk nodig hebt is een portie geduld. De schuimlagen moeten een tijdje drogen in de oven. Het fijne van dit schuimgebak is wel dat je hem in fases kunt maken. Je kunt de schuimlagen prima een dag van tevoren maken. En ook de botercrème kan je voorbereiden. En waarschijnlijk heb je de ingrediënten al wel in huis. Je kunt zo aan de slag dus. Yum! 

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.