Heerlijke home-made cruesli

Foody Redactie


Sommige dingen zijn zo makkelijk om zelf in je eigen keukentje te fabriceren dat je je afvraagt waarom je ze nog kant-en-klaar koopt. Deze cruesli is vele malen lekkerder dan uit pak en je kunt er instoppen wat je zelf lekker vindt. Je hebt echt binnen 2 minuten een hele bakplaat vol met lekkere ingerediënten en de komende 25 minuten doet de oven het werk voor je. Easy peasy toch? Scheelt ook weer een hoop aan suikers, want de meeste kant-en-klaar-pakken zijn daar nogal rijk aan. Toegegeven: de honing is ook een suiker, maar je kunt daar eventueel minder van gebruiken als je dat zelf wilt!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Mirjam Rosier-Guijt
  • Madieke van der Zee
  • Bianca Silooy-Leungen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.