Hemelse slagroom schuimtaart

Deze hemelse slagroom schuimtaart is echt dé perfecte diner afsluiter! Ook al kost het wat tijd om deze meringue platen te maken, deze taart is zó de moeite waard! Het scheelt ook wel dat deze taart verder simpel is opgebouwd; schuim, slagroom, schuim, slagroom en afgetopt met cacao. Yum!! Tip: begin de avond van tevoren met het maken van de schuim lagen. Deze moeten namelijk 4 uur de oven in.
Voorbereidingstijd: 30 min | Oventijd: 4 uur | Koeltijd: 2 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nl
![]() |
Aioli aardappelsalade met spek... |
![]() |
Citroen courgetti met knoflook... |
![]() |
Spaghetti zalm Florentine |