Homemade Jodenkoeken

Jodenkoeken, héérlijk! Super om te gebruiken voor een cheesecake, maar ook zo ontzettend lekker om gewoon tussendoor van te smullen. Gedipt in chocolade of puur, het is allemaal lekker. Vind je deze koeken ook zo lekker? Dan wordt het hoog tijd om deze koeken zelf te maken. Super simpel om te maken en minstens net zo lekker. Geniet ervan.
Let op: het deeg moet nog ongeveer 1 uur rusten.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nl
![]() |
Aioli aardappelsalade met spek... |
![]() |
Citroen courgetti met knoflook... |
![]() |
Spaghetti zalm Florentine |