IJstaart met pistache, framboos en cranberries

Ingrediënten
10 personen
Deze ijstaart met pistachenoten, frambozen en cranberries is officieel een semifreddo, wat een typisch Italiaans nagerecht is. Het betekent half bevroren ijs en is een soort mousse dat je bevriest, je hebt voor dit recept dus geen ijsmachine nodig. Het is helemaal niet moeilijk om te maken en super lekker. Deze ijstaart is uiteraard lekker in het zonnetje, maar kan dus ook prima als nagerecht tijdens een kerstdiner. Heerlijk met een glaasje amaretto erbij! Enjoy.
Voorbereidingstijd: 30 min | Vriestijd: minimaal 4 uur


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |
![]() |
Salade met bulgur, garnalen en... |