IJstaart met pistache, framboos en cranberries

IJstaart met pistache, framboos en cranberries


Deze ijstaart met pistachenoten, frambozen en cranberries is officieel een semifreddo, wat een typisch Italiaans nagerecht is. Het betekent half bevroren ijs en is een soort mousse dat je bevriest, je hebt voor dit recept dus geen ijsmachine nodig. Het is helemaal niet moeilijk om te maken en super lekker. Deze ijstaart is uiteraard lekker in het zonnetje, maar kan dus ook prima als nagerecht tijdens een kerstdiner. Heerlijk met een glaasje amaretto erbij! Enjoy. 

Voorbereidingstijd: 30 min | Vriestijd: minimaal 4 uur 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Frambozen meringue ijstaart
 5
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Schuim ijstaart
Rutger BaktRutger Bakt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.