Italiaans broodje met mozzarella
Soms moet je even lekker de tijd nemen voor je lunch en jezelf even verwennen. Met dit recept maak je een heerlijk Italiaans broodje met pesto, Spinata Romana, mozzarella en tomaat. Yummy. Het is lekker om het broodje koud te eten, maar je kunt het ook prima even opwarmen, zodat de mozzarella smelt. Kies wat jij het lekkerst vindt. Enjoy your lunch!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |