Italiaans gevulde paprika met paprika, basilicum en pesto

Snelle basis groentesoep


Deze gevulde paprika's met een italiaans tintje door de pesto, mozzarella en pijnboompitten zijn heerlijk en echt super snel en makkelijk te maken. Bak de gesnipperde uitjes samen met het gehakt en de champignons. Snijd de paprika’s doormidden en verwijder de zaadjes en zaadlijsten. Vul de paprika’s met het gehakt mengsel. Snijd de mozzarella in stukjes en verdeel over de gevulde paprika’s. Bestrooi met pijnboompitten en zet ongeveer een half uur in de oven. That's it! Serveer er eventueel nog rijst of gebakken aardappeltjes bij. Enjoy!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • CT van der Grijn
  • Nieta Salfischberger
  • Sandra Schaak
  • Judith Romijn
  • Muriël Moraal
  • Sofie Geronimo
  • Evelien van der Laan
  • Michelle Aerts
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.