Italiaans gevulde paprika met paprika, basilicum en pesto

Ingrediënten
Deze gevulde paprika's met een italiaans tintje door de pesto, mozzarella en pijnboompitten zijn heerlijk en echt super snel en makkelijk te maken. Bak de gesnipperde uitjes samen met het gehakt en de champignons. Snijd de paprika’s doormidden en verwijder de zaadjes en zaadlijsten. Vul de paprika’s met het gehakt mengsel. Snijd de mozzarella in stukjes en verdeel over de gevulde paprika’s. Bestrooi met pijnboompitten en zet ongeveer een half uur in de oven. That's it! Serveer er eventueel nog rijst of gebakken aardappeltjes bij. Enjoy!


Op LeukeRecepten.nl deel ik mijn passie en liefde voor koken. Laat je inspireren door de vele...
Volg Leukerecepten.nl
![]() |
Thaise Massaman curry met kip... |
![]() |
Rode Curry met kipballetjes |
![]() |
Plaattaart met witlof en geroo... |