Jambalaya uit de slowcooker

Jambalaya is een echt soulfood gerecht. Jambalaya is de naam van een rijstgerecht dat ontstaan is in de Creolse en Cajunse keuken in Louisiana. Het is een gerecht wat echt vol van smaak is. Gerookt paprikapoeder, pittige worstjes, gamba's, tomaat, paprika. Héérlijk! Zeker wanneer je het in de slowcooker bereidt is het een fluitje van een cent.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nl
![]() |
Aioli aardappelsalade met spek... |
![]() |
Citroen courgetti met knoflook... |
![]() |
Spaghetti zalm Florentine |