Spareribs uit de slowcooker

Ben je gek op vlees wat gemakkelijk van het bot afvalt én gek op spareribs? Dan is er maar één manier om spareribs te bereiden. In de slowcooker. Marineer ze, smeer ze in met een dry rub en laast ze vervolgens een paar uur garen. Echt, het is zó lekker! Ben je meer fan van een krokant korstje op de spareribs? Schuif ze dan na het garen in de slowcooker, nog even de oven in. Wel voorzichtig, het vlees valt namelijk zeer gemakkelijk van het bot. Smullen!
Voorbereidingstijd: 10 min | Marineren: 4 uur | Slowcooker: 6 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nl
![]() |
Aioli aardappelsalade met spek... |
![]() |
Citroen courgetti met knoflook... |
![]() |
Spaghetti zalm Florentine |