Gemarineerde spareribs

Ingrediënten
- 2 mooie strengen, spareribs met veel vlees, ca. 1 kilo
- 3 dikke plakken bacon
- 5 tenen knoflook, fijngesneden
- 1 ui, fijn gehakt
- 1 el tijm, fijn gehakt
- 2 el lichte basterdsuiker
- 3 el Sangiovese azijn of goede Balsamico
- 2 tl gerookt paprikapoeder
- 3 el water
- 4 el olijfolie
- 1 el zout
- 1 tl zwarte peper, gemalen
- 125 ml Sangiovese azijn of goede Balsamico
- 150 gr bruine basterdsuiker
- 500 ml water
3 personen
Het is warm, en wat doen we als het heerlijk warm is buiten? Juist, barbecuen. En op de barbecue hoort natuurlijk een goed stuk vlees. Deze langzaam op de barbecue gegaarde spareribs met een zalige marinade en mopsaus van sangiovese azijn bijvoorbeeld. Bestrooi, om het feest compleet te maken, de spareribs met krokant gebakken stukjes bacon. Geniet ervan.


In Simone's Kitchen vind je allerlei lekkere recepten. Van een supergezonde salade tot een...
Volg Simone's Kitchen
![]() |
Italiaanse panforte gevuld met... |
![]() |
Groene smoothiebowl met spinaz... |
![]() |
Bietenwraps |