Spareribs uit de oven

Spareribs zijn heerlijk! En wist je dat het best wel gemakkelijk is om zelf spareribs te bereiden? Belangrijk is wel dat je er de tijd voor neemt. Laat het vlees eerst lekker een tijd marineren en langzaam garen. Hoe langzamer het vlees gaart, hoe malser en lekkerder het wordt. Het vlees moet eigenlijk zo van het bot vallen. Kluiven is dan niet meer nodig. Het resultaat mag er zeker zijn! Geniet ervan.
Voorbereidingstijd: 20 min | Wachttijd: 60 min | Oventijd: 150 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |