Spareribs uit de oven

Snelle basis groentesoep


Ook zo gek op spareribs? Dit recept voor zowel dry rub spareribs als voor spareribs met een ketjap marinade is echt goddelijk! De spareribs zijn super mals en hebben een heerlijke smaak! Lekker kluiven, heerlijk! Serveer ze met zelfgemaakte frietjes en/of groente en je hebt een top maaltijd. Wel moet je even geduld hebben: de marinade moet minimaal vier uur intrekken en daarnaast moeten de spareribs ook nog zo'n 2,5 uur in de oven. Maar echt, dat is het allemaal zeker waard. Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Gvandriel
  • Silke Numan
  • Ineke
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.