Kalfsvlees Parmigiana

Kalfsvlees Parmigiana


Dit gerecht met kalfsvlees, mozzarella, Parmezaanse kaas, tomaten en Spaanse peper is echte topper. Het gerecht is behoorlijk machtig. Je kunt het dus prima serveren met enkel een flinke salade. Als je een groter eter bent of moet voeden kun je er bijvoorbeeld een aardappelgerecht, brood of pasta bij serveren. Het brood kun je ook heerlijk in de saus van het vlees, tomaten en de kaas dippen. Enjoy

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
The Lion Kitchen

The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...

Aziatische sla met gamba’s Aziatische sla met gamba’s
Sla met rivierkreeftjes Sla met rivierkreeftjes
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes Zelfgemaakte saucijzenbroodjes
Meer van The Lion Kitchen

Favoriet recept van

  • Cverzijl
Vitello tonnato
 1
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Snelle basis groentesoep
 1
Foody redactieFoody redactie
Vitello Tonnato
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.