Kibbeling met remouladesaus

Een portie kibbeling op z'n tijd is heerlijk. En wil je echt een vers portie kibbeling? Dan maak je ze toch gewoon zelf klaar? Helemaal niet moeilijk en zeker de moeite waard te proberen. En natuurlijk kan een portie kibbeling niet worden gegeten zonder remouladesaus. En ook deze maak je gewoon zelf. Verser dan vers wordt het niet. Perfecte snack of serveer er wat frietjes en een salade bij en je feestmaal is compleet.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |