Kip met Ras el hanout
Marokkaanse kip met Ras el hanout en abrikozen uit de oven. Héérlijk! Deze smaken samen zijn een super combinatie. Het zoete van de abrikozen is superlekker met de warme specerijen uit de Ras el hanout. Je zou dit recept ook heel goed in een tajine kunnen maken. Serveer de Marokkaanse kip met couscous en geroosterde groenten uit de oven of met flatbread en dips. Van dit Arabische maaltje ga je zeker genieten. Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 35-40 min
TIP: Laat van te voren de gedroogde abrikozen en pruimen minimaal een uur wellen in warm water.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |