Lamsrack met dukkah en Tahin yoghurt

Wil je een uitgebreid diner organiseren? Dan is dit recept voor lamsrack met dukkah misschien een goed idee. Helemaal niet moeilijk om te bereiden en het is ontzettend lekker. Dukkah is een kruiden- notenmengsel dat je zelf kunt maken maar ook eventueel kant en klaar kunt kopen. Serveer de lamsrack met tahin yoghurt en wat bijgerechten als couscous of een lekkere geroosterde bloemkool. Voorbereidingstijd: 30 min | Oventijd: 5-10 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |