Lemon meringue sandwiches

Muffins met citroen en bramen


Met meringue kun je lekker expirementeren. Speciale vormen, leuke kleuren en heerlijke smaken. Er is ontzettend veel mee mogelijk. Nu zijn Lemon curd en meringue beiden super, dus waarom deze twee niet combineren door er overheerlijke lemon meringue sandwiches mee te maken. Met de Dr. Oetker Meringue Mix bak je in no-time heerlijke meringues. Je moet wel wat geduld hebben, ze moeten nog zo'n twee uur afkoelen nadat ze uit de oven komen. Maar wedden dat deze meringues in de smaak gaan vallen? Geniet ervan.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Dr. Oetker
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.