Lentestamppotje van sperziebonen met draadjesvlees

Foody Redactie


Stamppot alleen iets voor in de winter? Zeker niet. Deze heerlijke lentestamppot van sperziebonen mét draadjesvlees, is perfect voor in het voorjaar. Het draadjesvlees is heerlijk gekruid met kruiden en specerijen van Euroma. Deze kruiden zijn hier zeer geschikt voor omdat alles al bij elkaar in de kruidenmix zit. Zo hoef je geen laurier of kruidnagel apart toe te voegen. En ze geven niet alleen de juiste smaak aan het vlees maar je maakt er meteen een lekkere jus mee. Genieten! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Euroma
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.