Lichtpittige bloemkoolstampot met gekruide kipfilet
Deze lichtpittige bloemkoolstampot met gekruide kipfilet zal er zeker voor zorgen dat de kids meer groenten gaan eten. Paprika en cayenepeper geven het gerecht kleur en daarnaast ook veel smaak. De kip is gekruid met een heerlijke kruidenmix. Bloemkool is heerlijk om te bakken, grillen, roosteren en natuurlijk ook in een stampotje. Serveer de kip in plakjes op de bloemkoolstampot. Eetsmakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |