Knolselderijstamppot met geroosterde pompoen
Deze super hippe stamppot, doet je de stamppotjes van je oma vergeten. De heerlijke licht zoete smaak van de knolselderij en de pompoen combineert super goed met het aroma van het laurierblad. Je kunt deze Hollandse topper heel goed vegetarisch houden, en zou opeten. Mocht je jezelf een kleine guilty pleasure gunnen bak dan een rundervink, een tartaartje of een kipfilet.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |