Gebakken kabeljauw met geroosterde tomaten-andijvie stamppot

Gebakken kabeljauw met geroosterde tomaten-andijvie stamppot


Met stamppotjes kun je zo heerlijk varieren... En dat blijf ik dan ook zeker doen, zo ook met deze heerlijke andijviestamp-variatie! Geen standaard andijviestamppot met een gehaktbal, maar een lekkere andijviestamppot met geroosterde tomaten uit de oven en een smakelijk stukje kabeljauw ernaast. Een soort Andijvie a la mediterranée dus, met heerlijk volle smaken. Ga dat maken!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.