Makkelijke salade met mango, feta en avocado

Foody Redactie


Ken je dat gevoel dat je écht even geen zin hebt om lang in de keuken te staan om iets lekkers op tafel te toveren? Elke avond is het natuurlijk weer zover, er moet gekookt worden. En hoewel wij bij Foody ook GEK op koken zijn, hebben we best af en toe daar wat minder zin in. Voor zo'n dag hebben we een oplossing, namelijk lekkere én simpele gerechten die je al binnen 10 minuten op tafel zet. Net als deze makkelijke salade met mango, feta en avocado. Heel voedzaam, gezond, snel en lekker. Perfect toch?! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Sofie Vanschelvergem
  • Carla Oosterbaan
  • Carla Brouwer-Maarschalk
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.