Meringues uit de magnetron

Muffins met citroen en bramen


Een meringue is een zoete lekkernij welke gemaakt wordt van stijfgeklopt eiwit met suiker. Het is gemakkelijk om te maken en ideaal als je bijvoorbeeld wat eiwitten over hebt. Meestal dien je meringues enige tijd af te bakken in de oven, maar vanaf nu kan dit ook anders. Je maakt ze namelijk net zo makkelijk en een stuk sneller in de magnetron. Ze komen er niet zo mooi uit te zien als uit de oven, maar een stuk makkelijker is het wel. Prima om te verkruimelen door een trifle of over taart/ijs. Maar natuurlijk kun je de meringues ook gewoon zo op eten. Geniet ervan.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.