Mini saucijzenbroodjes

Ingrediënten
Met dit recept bak je heel makkelijk mini-saucijzenbroodjes. Heerlijk voor bij de borrel of gewoon als hapje tussendoor. Door gebruik te maken van chipolataworstjes is de vulling al gelijk goed op smaak. Je kunt zelf kiezen welke smaak of soort chipolataworstjes je gebruikt, er zijn tegenwoordig verschillende versies te koop. Natuurlijk kun je zelfgemaakt bladerdeeg gebruiken, neem dan de helft van dit basisrecept. Maar om het recept lekker makkelijk te houden ben ik uitgegaan van een rol koelvers bladerdeeg. Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 20-30 min


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |