Miniquiches met spinazie en feta

Miniquiches met spinazie en feta


Spinazie en feta zijn natuurlijk een ‘match made in heaven’. Deze twee combineren heerlijk met elkaar, zo ook in deze kleine borrelquiches. De knapperige bodem en de smaakvolle vulling zorgen dat je hiervan blijft eten. De miniquiches zijn perfect voor bij de borrel of als hartig hapje bij een high tea. Natuurlijk kan je de quiches ook wat groter maken. Een salade erbij en je hebt een prima vegetarisch hoofdgerecht.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Dascha De Cnock
  • Claudia Borges
  • Carin van Dalfsen
  • Mandy Happel
  • Arianne Steegman
  • Julia Flamand
  • Rico Vlist
  • Suzanne van den Berg
  • Stephanie Wiendels
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.