MonChou cupcakes

Ingrediënten
Kaas in zoet gebak, niet voor mij. Tenminste... dat dacht ik tot voorkort. Tot een paar maanden geleden at ik nooit MonChou taart. Ik kon me namelijk niet indenken dat het lekker zou zijn om kaas te eten in combinatie met zoet gebak. Voor mijn boekjes heb ik mij hier overheen gezet. Ik besloot het dan wel zo te gaan maken, dat ik het ook lekker zou vinden. Dit betekende iets meer suiker door de MonChou zodat de ‘kaassmaak’ echt weg zou zijn. En dat is gelukt! Ik was er zelfs zo enthousiast over dat ik besloot de taart in cupcake vorm te maken, wat leidde tot deze MonChou cupcakes.


Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...
Volg Laura's Bakery
![]() |
Havermout ontbijttaart |
![]() |
Appel-havermoutkoekjes |
![]() |
Speculaas havermoutpap |