MonChou cupcakes

MonChou cupcakes


Kaas in zoet gebak, niet voor mij. Tenminste... dat dacht ik tot voorkort. Tot een paar maanden geleden at ik nooit MonChou taart. Ik kon me namelijk niet indenken dat het lekker zou zijn om kaas te eten in combinatie met zoet gebak. Voor mijn boekjes heb ik mij hier overheen gezet. Ik besloot het dan
wel zo te gaan maken, dat ik het ook lekker zou vinden. Dit betekende iets meer suiker door de MonChou zodat de ‘kaassmaak’ echt weg zou zijn. En dat is gelukt! Ik was er zelfs zo enthousiast over dat ik besloot de taart in cupcake vorm te maken, wat leidde tot deze MonChou cupcakes.

 
Foody.nl
Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...

Pecan-karamel boterkoek Pecan-karamel boterkoek
Wentelteefjes spiesen met rood fruit Wentelteefjes spiesen met rood...
Confetti shortbread koekjes Confetti shortbread koekjes
Meer van Laura's Bakery

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Anouk Oomen
  • Wwemama Jansen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.