MonChou cupcakes

Muffins met citroen en bramen


Kaas in zoet gebak, niet voor mij. Tenminste... dat dacht ik tot voorkort. Tot een paar maanden geleden at ik nooit MonChou taart. Ik kon me namelijk niet indenken dat het lekker zou zijn om kaas te eten in combinatie met zoet gebak. Voor mijn boekjes heb ik mij hier overheen gezet. Ik besloot het dan
wel zo te gaan maken, dat ik het ook lekker zou vinden. Dit betekende iets meer suiker door de MonChou zodat de ‘kaassmaak’ echt weg zou zijn. En dat is gelukt! Ik was er zelfs zo enthousiast over dat ik besloot de taart in cupcake vorm te maken, wat leidde tot deze MonChou cupcakes.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Mariska Jacobs
  • Foody redactie
  • Anouk Oomen
  • Wwemama Jansen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.