MonChou koekjes met zelfgemaakte bastogne

MonChou koekjes met zelfgemaakte bastogne


Monchoutaart staat bij ons hoog op het lijstje van favoriete taarten. Het allerliefst met verse aardbeien en vanille. Maar met de roomkaas van MonChou kun je natuurlijk nog veel meer lekkers maken dan alleen de klassieke monchoutaart. Zoals koekjes! Waarom zou je geen mini monchoutaart kunnen maken in de vorm van koekjes? Bak de koekjes zelf, maak een heerlijke monchouvulling en top deze met verse aardbeien en klaar zijn je volledig zelfgemaakte monchou koekjes met zelfgemaakte bastogne koeken en verse aardbeitjes. Wij gebruiken altijd bastogne als bodem voor monchoutaart, daarom hebben we er ook voor gekozen zelf bastogne koekjes te maken. Het kan natuurlijk ook met een ander soort koek als bodem zoals biscuitjes of suikerkoekjes. 

 

 

 

 

 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Wendyenmisty
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.